Velkommen på festlige-sange.dk (v/Thomas Vilby)

Opdateret d. 17. oktober 2015


Sidste nyt   En rigtig festabe er bloddonor. Meld dig nu.
Der er behov for alle blodtyper. Husk at jo mere almindelig en blodtype er, jo større er sandsynligheden for at det er den blodtype lægerne på landets hospitaler får brug for når de skal redde menneskeliv!

Bloddonorerne i Danmark
www.bloddonor.dk    www.givblod.dk
Idé: Skriv din egen festsang!

Følg med i Tobias Blog om blandt andet at skrive sin egen sang. En hjemmelavet sang er meget mere personlig og huskes længe efter I for gud ved hvilken gang har sunget den samme kopi som moster Oda støver af til alle festerne!. Læs med her: Klik.

Vil du have andre til at lave den kan flere sangskrivere findes ved at klikke på forfatter-linket til venstre. Skal du bare have den sædvanlige til julefrokosten, klikker du selvfølgelig bare videre i de øvrige links til venstre.
 
 
Jeg tilbyder plads til navn og e-mail adresse for folk der skriver personlige festsange. Jeg har fået et par forespørgsler på om jeg selv skriver, men det gør jeg desværre ikke. Så hvis nogen vil reklamere lidt, så er der plads her på siden (Se under "Andre sange + forfattere"!  
 
 

Sangene der er redigeret til disse sider er taget fra kopier jeg selv har modtaget ved festlige lejligheder. Der er ingen Copyright på disse kopier, så hvis jeg mod forventning skulle have overtrådt tekstforfatteres rettigheder, så skriv til mig på , og giv din tilladelse, eller bed mig om at fjerne teksten, og det vil ske hurtigst muligt.