Andre hjemmesider med sange til mange lejligheder:(nyeste link i bunden!)

Hvis du skriver festsange og ønsker link til hjemmeside eller mail på denne side, så skriv til mig på . Skriv gerne den tilhørende tekst om din pris, din erfaring eller hvad du vil sælge dig selv på!

festsange.dk
Formentlig danmarks største festsang-hjemmeside.
Der er virkelig gjort meget ud af siden og der er også hjælp til underholdning - links til sangskrivere etc.
festligesange.dk
Poul Poulsen skriver personlige festsange. På hans side kan du se hvordan han griber det an, og hvad han forventer af input og hvad han tager for det.
Lotholi Festsange
Lisbeth er endnu en blandt rigtig mange sangskrivere med adskillige års erfaring. Kig på hjemmesiden for at se hvad hun forventer af dig for at kunne skrive en god sang. Hun har skrevet fast for en butik og mod et tillæg skriver hun sangen på 48 timer!
selskabssange.dk
Helle Thorst har skrevet festsange i over 20 år. På hendes side kan du se hvilke melodier hun typisk skriver på og hvad hendes priser og betingelser er.
Mail:
Maggie Whitta skriver også sange. Du kan skrive til hende via hendes mail-adresse ved at trykke på linket.
Mail:
Peter Frandsen skriver også sange. Du kan skrive til ham via hans mail-adresse ved at trykke på linket.
Mail:
John Algreen-Ussing. Er meget omhyggelig med verseføderne - men jo mere stof han modtager des bedre sange!
Han får ofte ros for sine ting, lis'som selvros heller ikke mangler!
Tlf.: 6471-3453
Adr.: Kærumvej 13, 5610 Assens
Mail:
Rita Salling har "jubilæum" som sangskriver. Har forfattet i 25 år til både private og firmafester og også i revy-sammenhænge. Tryk på linket for at sende en mail.
Mail:
Per Andersen skriver alle slags sange på bestilling. Der er ca 14 dages leveringstid. Tryk på linket for at sende en mail.
persfestsange.dk
Per har næsten 20 års erfaring i sangskrivning. Se eksempler på han hjemmeside inden du bestiller for at danne dig et indtryk.
alletiderssange.dk
Pernille har lavet en side med blandede sange og opfordring til at kontakte hende, hvis man ønsker en personlig festsang. Tryk på linket for mere info.
www.kjeldryesskriveri.dk
Festlige sange, taler og god underholdning "sætter" gang i Festen. Kjeld Rye har forfattet taler og festsange i over 20 år
Gosang.dk
Annette gør sig i festsange og snart også i hjemmesider. På hendes side er pt hendes kontaktoplysninger hvis du vil have hende til at forfatte lidt for dig.
Mail:
Benthe Andersen har skrevet festsange til mange private lejligheder i 25 år. Tryk på linket for at sende en mail.
Mail:
Hanne-Dorthe Frimodt
Lejlighedssange, taler på vers, revytekster m.m. skrives på humoristisk vis. Gode rim, ligefremt og velformuleret sprog, nemme at synge. Jeg arbejder til daglig med salg og marketing og i fritiden med revy, teater og sang. Tlf: 64 72 14 13/ 22 53 73 16.
www.versemageren.dk
"A" er blot en node, men "Versemageren" kan alle noderne.
Så har du brug for en festsang, er det "Versemageren" der får smilet frem.
Er I 4 omkring bordet - eller 500 i salen,
så lad den professionelle tekstforfatter og grafiker løse opgaven.
Ring til "Versemageren" på 29 26 04 16 - Mail:
eller gå ind på:
www.versemageren.dk
så får du Danmarks bedste festsang.
renees.dk
Renée har mange års erfaring med festsange og skriver sjove, underholdende og musikalske sange. Kig forbi hjemmesiden og bliv klogere og hør mere - www.renées.dk
john-malmer.dk
John skriver lidt fest- og revysange ind imellem. Eksempler kan ses på hjemmesiden under /Interesser/Sange"
www.grethes-festsange.dk
Grethe har mange års erfaring med at skrive festsange, hun bruges hyppigt af sin store familie og venner. Du finder kontakt oplysninger på hendes hjemmeside.
www.visedame.dk
Visedame alias Tove har mere end 30 års erfaring i digtning af personlige festsange, som rimer godt og passer til versefødderne. Kan i visse situationer, når "musen" er i nærheden, skrive en sang på under en time. Har efter mange års tilløb endelig fået lagt en hjemmeside ud og den er under stadig forvandling og udbygning. Du er velkommen til at kigge ind og se, hvad jeg har at vise
www.berdinsange.dk
Flemming Holmelund startede med at skrive sange ved sin konfirmation (takkesang) i 1976 og har siden lavet et hav af sange for venner og familie. Han har et åbningstilbud på 200,- for en personlig festsang, men der er også færdige sange, som kan bruges kvit og frit.
sangvaerkstedet.dk
Kurt B. skriver sangtekster til mange ting. Han har fået udgivet over 100 numre på cd og skriver selvfølgelig også lejlighedssange. Tjek det ud på sangværkstedet via linket.
Mail:
Super hurtige festsange.
Mange års erfaring.
Vi vælger en melodi i fællesskab, eller jeg hjælper dig med at finde en.
Jeg arbejder hurtigt, så er du sent ude er det ingen hindring.
Tlf: 56143949/23828843 eller mail .
Pris uanset længde: 250 kr
Sascha fra Solrød
Mail:
Marianne skriver festsange til alle lejligheder. Hun er folkeskolelærer og rigtig god til at lave sange. Pris ca 300 kr pr. sang. Skriv på mailadresse : .
Mail:
Festlige sange til konfirmanden, brudeparret, fødselaren eller jubilaren forfattes med erfaring og sproglig snilde! Send mig en mail for nærmere aftale.
123hjemmeside.dk/sangforfatter
"Står du og mangler en sang går jeg glad igang"! Kirsten har skrevet sange i mange år og det bedste ved det hele er alle kunderne der vender tilbage år efter år. Besøg hendes hjemmeside.
Lejlighedssange.com
Pernille har 15 års erfaring med at forfatte sange til bryllup, barnedåb, konfirmation og runde fødselsdage. Sangene bliver dekoreret med håndlavede tegninger der passer til teksten, og der er mulighed for at bestille "sangskjuler", som papirfoldede blomster, frøer, fisk, hunde oa.
Mail: - tlf: 29 86 87 59.
Kathrine har skrevet sange et par år. Hun tilpasser skrivemåden til dagens hovedperson. Hvis det er en ung person, skal melodien være frisk og uden for meget omvendt ordstilling og gamle ord. Det skal appelere til den, det er til.
Festsange fra God Sang
Med en sang fra God sang er du altid sikret høj kvalitet, uanset om det er en bryllupssang, en konfirmationssang eller et festligt indslag. Hos God sang lægger vi rigtig stor vægt på at kunden er tilfreds og vi laver sange som du ønsker dem.
cassiopia.dk
Fru Pedersen skriver sange til konfirmation, fødselsdag, bryllup osv. Pris fra 200,- kr.
Det er nemt at bestille samt uploade billeder hvis man ønsker specielt layout. Klik dig ind på siden og se mere.
forlagetvictor.dk
Ægteparret Inge og Erling har skrevet sange og taler i over 30 år. Klik ind på hjemmesiden for mere information.
Erling og Karen
Vi er et par, der aldersmæssigt er sidst i 50`erne. Vi har gennem årene skrevet mange sange til forskellige kærkomme lejligheder, fødselsdag, bryllup, konfirmation, jubilæum osv. Sangen returneres hurtigt. Er garanteret sangbar, skrevet ud fra dine ønsker, renskrevet og klar til kopiering. Prisen er 250 kr.
Du kan se mere omkring vores sangskrivning på hjemmesiden: http://www.123hjemmeside.dk/karenmargrethes/12555059
Det vil glæde os at høre fra dig.
www.lejlighedssangen.dk
Skal versene passe og være flotte - så kom til en gammel rotte! Klik ind på Mary-Anns side med links til mail, facebook og øvrige kontaktinformationer er tilgængelige.
-----
her kan DU få et link ind til din hjemmeside, hvis du vil, og hvis den har lidt relation til vores side!